DRU Yoga van het hart

 

Dru Yoga:

Voor een gezond en lenig lichaam*  Voor jong en oud* Voor beginners en gevorderden
* Voor een gezonde, flexibele geest* Helpt bij stress en opent je hart!

Wat is Dru Yoga?

DruYoga werkt met zacht uitgevoerde houdingen en reeksen van vloeiende bewegingen.
Die zijn gemakkelijk en prettig om te doen en hebben een krachtige uitwerking op je gezondheid in de ruimste zin van het woord. Dru yoga verbetert je houding, je wordt soepeler en je versterkt je spieren. DruYoga helpt je om de spanningen die zich in het lichaam hebben opgebouwd als gevolg van stress en drukte, kwijt te raken, waardoor je je vrijer, gezonder en opener voelt. Daarnaast helpt het je om je innerlijke kracht te ervaren en te versterken. DruYoga versterkt bovendien de kracht van het Hart.

Door Dru yogalessen te volgen word je je steeds meer bewust van je eigen processen.
Je gaat duidelijk ervaren wat je wil en kan. Je leert leven vanuit je kracht!
Dat komt jezelf maar ook je omgeving ten goede!

Hoe ziet een les eruit ?

Iedere les begint met het losmaken van het lichaam op een heerlijk muziekje. Gevolgd door het versterken en rekken van diverse spiergroepen.(bijv. de rug- of de buikspieren! )

Daarna is er aandacht voor de specifieke vloeiende DruYoga-bewegingen:

De Energy Block Releases die helpen om de energieblokkades in het lichaam op te heffen. Daarna volgen een aantal klassieke yogahoudingen, visualisaties, adembewustzijn en een enkele keer (schouder-en rug-) massage.

De lessen sluiten altijd af met een diepe ontspanning. (met ontspanningsmuziek)

Soms staat een thema centraal zoals zelfvertrouwen, loslaten, omgaan met acute stress. Soms worden de oefeningen buiten gedaan.

Iedereen kan meedoen, of je nu een beginner bent of  iemand met ervaring met yoga, of je een goeie conditie hebt of niet, of je jong bent of oud. De oefeningen kunnen altijd worden aangepast aan jouw eigen mogelijkheden.

Kom eens langs voor een proefles!

De beste manier om aan de weet te komen of DruYoga datgene is waar je naar op zoek bent, is gewoon een keer meedoen! Hoewel een les nooit helemaal op zich staat, (het is er altijd een uit een reeks) kan je toch een goede indruk krijgen. Bovendien maak je kennis met mij als docente en dat is ook belangrijk!
Schroom niet, het gaat er laagdrempelig aan toe!

Bel me voor een afspraak of stuur een email.

Aanbevolen websites voor meer informatie:

 www.dru-nl.org